Nieuws van Hondenuitlaatservice de Snuffelende Snuit

 • Hondenuitlaatservice
  22/07/2020
  Naar buiten met uw hond – waar moet u op letten?

  Het wordt weer steeds lekkerder weer en dus zal u misschien alweer zin krijgen in grote wandelingen met uw hond. Lekker door het bos struinen of over de duinen lopen met uw trouwe vriend. Toch zijn niet alle plekken even geschikt voor het uitlaten van honden, omdat bepaalde natuurgebieden bijvoorbeeld geen honden toelaten. In deze blog geven we u een aantal tips waarop u kunt letten bij het kiezen van een goede buitenplek om met uw hond te gaan wandelen.

  Lees meer
 • Hond uitlaten
  28/05/2020
  Hondenuitlaatservice – het beste voor baas en dier

  Het kiezen van de juiste hondenuitlaatservice is geen onbelangrijke zaak. In de laatste tien jaar hebben we een enorme groei gezien in het aantal hondenuitlaatservices in Nederland. Jammer genoeg is de kwaliteit van veel van deze nieuwe bedrijven niet altijd even goed. Daarom geven we u in deze blog een aantal belangrijke punten waarop u kunt letten als u een uitlaatservice gaat kiezen voor uw trouwe viervoeter.

  Lees meer
 • Dieren Lesbos
  04/02/2020
  Mijn avontuur op Lesbos

  Alles begint met een zeker poesje genaamd Lena (nu Pela). Haar zus Poppy (toen Era) had ik in december al geadopteerd via Caroline Kool van Sappho’s Stray Cats . De maanden erop volgend zag ik helaas dat het adopteren voor Lena maar niet wilde lukken, steeds zag ik haar weer voorbij komen op de Facebookpagina van Sappho’s Stray Cats waar ze werd aangeboden voor adoptie. Dat deed zeer… 

  Lees meer
 • Nieuw teamlid
  04/02/2020
  Het Snuffelende Snuit team is bijna compleet!

  Wat geweldig dat ik mag aankondigen dat het Snuffelende Snuit team nu bijna compleet is.

  Ik liep al langer in m’n hoofd met een bepaald persoon. Ik ken haar al mijn hele volwassen leven via Manege CAHAMA en zeker ook van mijn middelbare schooltijd op het Eckart College. Leuke bijkomstigheid was/is dat ze de buurvrouw is van een klant van mij… en zeker ook daardoor viel mijn oog op haar. Nou… wie is dat dan?

  Anne-Marie Leenders! Ze heeft zo lang als ik haar ken zelf honden, woont haar hele leven in Nuenen, staat graag klaar om mensen in haar omgeving te helpen met hun beestjes en is net als ik dierenliefhebster in hart en nieren… perfect for the job dus! En wat heeft ze er een zin in om Snuffelende Snuitster te worden en wat ben ik blij met haar.  Zij zal zich verder hieronder aan u voorstellen.

  Lees meer
 • Nieuw personeelslid
  04/02/2020
  Welkom Lotte

  We hebben al een tijdje een nieuwe hondenuitlaatster bij de Snuffelende Snuit en hier stelt zij zich officieel even voor

  Lees meer