Groepswandeling

Nadat ik bij u ben geweest voor een kennismakingsgesprek wordt uw hond door ons opgehaald op de door u gewenste dagen. Dit gebeurt met een speciaal voor honden ingerichte veilige bus met airconditioning. Hondenuitlaatservice de Snuffelende Snuit heeft een zeer compact werkgebied waardoor de honden nooit lang in de bus zitten. Net zoals ik uw hond ophaal, haal ik ook de honden op van andere baasjes, die voor die dag staan ingepland. We vervolgen zo gezellig met z'n allen onze weg naar het Snuffelende Snuit bos

Daar aangekomen doe ik de poort open, rijd de bus naar binnen, doe de poort weer dicht, iedereen mag uitstappen en het feest kan beginnen.   
De Snuffelende Snuit heeft één groepswandeling per dag, we zijn altijd van 12:00 uur tot 13:00 uur in het bos. Inclusief het ophalen en terugbrengen is uw hond gemiddeld genomen een uur of 2 á 2,5 van huis.

Voor de tarieven van de groepswandeling kunt u hier terecht.

Meer weten?

 

Om een duidelijk beeld te vormen van hoe het allemaal gaat in het bos kunt u onze dagelijkse posts van foto' s en video’s bekijken op onze Facebookpagina.

 

Op zoek naar een hondenuitlaatservice? Hier vindt u enkele tips.

Vraag direct een kennismakingsgesprek aan!

Hebt u een vraag?

CONTACTGEGEVENS

Hondenuitlaatservice de Snuffelende Snuit

Raupplaan 3, Nuenen 5673 AV

06 - 12 50 84 87

snuffelendesnuit@hotmail.com

Volg ons!