Algemene informatie

De Snuffelende Snuit is sinds 1995 actief als hondenuitlaatservice in Nuenen en omgeving.
Scroll naar beneden voor info en een video!

Waar?

Wij halen honden op in Nuenen, Gerwen, Nederwetten, Lieshout en Eindhoven Noord-Oost.

Hoe werkt het?

Wij bieden groepswandelingen aan, maar ook kleine groepswandelingen en individuele wandelingen. Alle informatie hierover vindt u door op de wandeling van uw keuze te klikken in voorgaande regel.

Weer of geen weer, er wordt altijd gewandeld. Tenzij de weersomstandigheden het écht niet toelaten, maar dat heb ik in mijn bijna 25-jarig bestaan misschien een of twee keer meegemaakt.

Is mijn hond geschikt?

Omdat we verschillende soorten wandelingen aanbieden, is er voor elk wat wils. Van pup tot senior, van gezelligheidsdier tot de wat moeilijkere hond. Mijn ervaring door de jaren heen is dat 9 van de 10 honden de groepswandeling geweldig vinden, het zijn tenslotte roedeldieren.

Voor de enkeling die het niet zo leuk vindt of die om een andere reden niet met de groepswandeling mee kan, zijn er nu dus ook de individuele wandelingen. Wat echter zeker mogelijk is is om door te groeien, na enige tijd van gewenning, van de kleine groepswandeling / individuele wandeling naar de groepswandeling. Er is dus echt voor ieder wat wils en er is heel veel mogelijk! Juist doordat de honden worden uitgelaten op een zeer goed omheind terrein, kan ieder lekker zelf zijn of haar tempo bepalen, en min of meer doen wat hij/zij zelf prettig vindt.

Kennismakingsgesprek

Mocht u interesse hebben om uw hond mee te geven met De Snuffelende Snuit, dan kom ik eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal ik u volledig uitleggen hoe alles in zijn werk gaat, en kunnen we elkaar wat beter leren kennen. Voor mij is het vooral belangrijk om me een goed beeld van uw hond te vormen en samen met u een mooie oplossing te creëren, toegespitst op de behoeften van u en uw hond.

Vraag direct een kennismakingsgesprek aan!

Wat zijn de mogelijkheden?

Informeert u gerust naar de mogelijkheden. Er kan bijvoorbeeld gewisseld worden tussen de verschillende diensten die De Snuffelende Snuit aanbiedt, aangepast aan wat u nodig vindt / uw hond nodig heeft op een bepaald moment. Om een voorbeeld te noemen: De ene week gaat uw hond mee met een individuele wandeling, maar de week erop heeft u behoefte aan dagopvang of vindt u het leuk om uw hond mee te geven met de groepswandeling… net wat u zelf wilt.

Bent u op zoek naar een hondenuitlaatservice? Dan vindt u hier enkele tips.