Recensies

Wij horen graag wat uw ervaring met de Snuffelende Snuit is!

Goed en betrouwbaar

Onze Golden Retriever Pepper gaat al meer dan 7 jaar mee uit met de Snuffelende Snuit. Vanaf kleine pup tot nu oudere heer. En tot volle tevredenheid van baasje en Pepper! Het is altijd een feest voor Pepper als de Snuffelende Snuit hem ophaalt. En nadien is ie lekker moe. De Snuit is er altijd en is goed en betrouwbaar. Kortom, we laten Pepper graag mee gaan met de Snuffelende Snuit en bevelen Maeyke en haar uitlaatservice van harte aan! En Pepper ook!

Lodewij - 03/01/2020

Enthousiast

Lobke gaat al zo'n 3 jaar met Maeyke mee. En nog Lobke is nog steeds even enthousiast met Maeyke. Ze rent door de bossen, lekker spelen en snuffelen. Ook superleuk om filmjes en foto's te zien die Maeyke bijna dagelijks plaatst op facebook.

Josine - 11/12/2019

Zeer tevreden

Al 13 jaar lang wordt ons hondje Senna door Maeyke van De Snuffelende Snuit opgehaald. Senna vindt het ontzettend leuk en kijkt er zelfs naar uit om opgehaald te worden. Voor ons een hele geruststelling dat we kunnen vertrouwen op de diensten van Maeyke. Nu Senna wat ouder wordt heeft ze wat andere behoeftes. Ook daar denkt Maeyke in mee en gaat er flexibel mee om. Al met al zijn wij erg tevreden en vinden de snuffelende snuit zeker een aanrader.

Margareth - 06/12/2019

Odin

Odin gaat sinds zijn puppytijd regelmatig mee snuffelen en staat te springen om mee te gaan. Hij weet niet hoe snel hij bij de voordeur moet zijn als hij de auto van de Snuffelende Snuit ziet. Lekker rennen in het bos en dat samen met soortgenootjes vindt hij heerlijk. Wij zijn heel tevreden met deze service.

Suzanne - 04/12/2019

Enorme klik

Onze labradoodle Bob gaat al vanaf pup mee met de uitlaatservice. Toen Maeyke op huisbezoek kwam, alweer bijna 2 jaar geleden, was er meteen een klik tussen haar en Bob. Bijzonder omdat hij aan nieuwe mensen enige tijd nodig heeft om te wennen. Ik vond het belangrijk om hem al van jongs af aan mee te laten gaan in het kader van de socialisatie. Hij heeft het altijd reuze naar zijn zin. Een uur lang rennen in het bos . Blijer kun je hem niet maken. Leuk om de filmpjes te bekijken van al die blije honden op Facebook. Wat enorm fijn dat ze veilig kunnen spelen in een omheind stuk bos.

M. Franssen - 02/12/2019

Erg tevreden

Al ruim drie jaar gaan onze twee honden mee met de uitlaatservice van de snuffelende snuit. Het allerbelangrijkste vind ik dat de honden zelf laten zien dat ze het naar hun zin hebben. Dat zie je zo als je ziet hoe graag ze mee gaan! Er worden altijd leuke filmpjes gestuurd waar je ziet dat ze lekker aan het uitwaaien zijn. De uitlaatservice maakt gebruik van een afgesloten terrein en is daarom ook veilig. Ik ben erg tevreden over deze uitlaat service!

Barbara Groenen - 02/12/2019