Nieuw teamlid

Het Snuffelende Snuit team is bijna compleet!

Wat geweldig dat ik mag aankondigen dat het Snuffelende Snuit team nu bijna compleet is.

Ik liep al langer in m’n hoofd met een bepaald persoon. Ik ken haar al mijn hele volwassen leven via Manege CAHAMA en zeker ook van mijn middelbare schooltijd op het Eckart College. Leuke bijkomstigheid was/is dat ze de buurvrouw is van een klant van mij… en zeker ook daardoor viel mijn oog op haar. Nou… wie is dat dan?

Anne-Marie Leenders! Ze heeft zo lang als ik haar ken zelf honden, woont haar hele leven in Nuenen, staat graag klaar om mensen in haar omgeving te helpen met hun beestjes en is net als ik dierenliefhebster in hart en nieren… perfect for the job dus! En wat heeft ze er een zin in om Snuffelende Snuitster te worden en wat ben ik blij met haar.  Zij zal zich verder hieronder aan u voorstellen.

Hallo Hondenliefhebbers ,

Ik ben Anne-Marie Leenders en al 49 jaar woonachtig in Nuenen.

Van kinds af aan ben ik al dol op dieren, in mijn jeugd was ik altijd bij de paarden te vinden.

Vanaf mijn 21e heb ik ook altijd zelf honden gehad. Ik zou me geen leven zonder hen kunnen voorstellen.

Hun liefde , vrolijkheid en enthousiasme werken heel aanstekelijk , zijn een genot om bij te zijn en maken van elke dag een feestje.

Op dit moment heb ik alleen mijn Border Collie Celt nog, hij is inmiddels 13,5 jaar oud.

Ik heb enorm veel zin om vanaf half Januari als vrijwilligster aan de slag te gaan binnen het team van De Snuffelende Snuit waar  ik zorg mag gaan dragen voor de individuele wandelingen.

Wie weet tot ziens !

groetjes Anne- Marie

0
Feed