Individuele of kleine groepswandeling

Zoals het woord het al zegt, gaat het hier om individuele wandelingen dan wel wandelingen met kleine groepjes (denk aan 3 á 4 honden). De individuele wandelingen zijn bij uitstek geschikt voor honden die om wat voor reden dan ook niet met een groep meekunnen, maar het kan ook gewoon uw voorkeur hebben.

Deze wandelingen kunnen aan huis gedaan worden dan wel in het Snuffelende Snuit Bos. Net waar u zelf de voorkeur aan geeft. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat, als dat nodig is, uw hond vervoert wordt in speciaal aan honden aangepast vervoer. Wel zijn wandelingen van een half uur of korter altijd aan huis i.v.m. voorrijkosten. De wandeltijden zijn zeer flexibel en af te stemmen op de eigen behoeften. Wel is het zo dat als er gekozen wordt voor een wandeling in het Snuffelende Snuit Bos dit alleen kan buiten de tijden om van de groepswandeling (dus óf vóór 11:45 uur óf na 13:10 uur).

Wandelingen in het weekend behoren tot de mogelijkheden!

Ook voor de individuele of kleine groepswandelingen geldt dat we eerst langs zullen komen voor een kennismakingsgesprek alvorens uw hond met ons mee gaat. Voor de tarieven van de individuele wandelingen en kleine groepswandelingen kunt u hier terecht.

Vraag direct een kennismakingsgesprek aan!

Ook van deze wandelingen worden natuurlijk video's gemaakt die u dagelijks kunt vinden op onze Facebookpagina.

Hebt u een vraag?

CONTACTGEGEVENS

Hondenuitlaatservice de Snuffelende Snuit

Raupplaan 3, Nuenen 5673 AV

06 - 12 50 84 87

snuffelendesnuit@hotmail.com

Volg ons!