Recensies

Home - Recensies

Wij horen graag wat uw ervaring met de Snuffelende Snuit is! Klik op ‘Create Your Own Review’ om een recensie achter te laten.  

 

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Snuffelende Snuit
Average rating:  
 21 reviews
by Lodewijj on De Snuffelende Snuit

Onze Golden Retriever Pepper gaat al meer dan 7 jaar mee uit met de Snuffelende Snuit. Vanaf kleine pup tot nu oudere heer. En tot volle tevredenheid van baasje en Pepper! Het is altijd een feest voor Pepper als de Snuffelende Snuit hem ophaalt. En nadien is ie lekker moe. De Snuit is er altijd en is goed en betrouwbaar. Kortom, we laten Pepper graag mee gaan met de Snuffelende Snuit en bevelen Maeyke en haar uitlaatservice van harte aan! En Pepper ook!

by Josine on De Snuffelende Snuit

Lobke gaat al zo'n 3 jaar met Maeyke mee. En nog Lobke is nog steeds even enthousiast met Maeyke. Ze rent door de bossen, lekker spelen en snuffelen. Ook superleuk om filmjes en foto's te zien die Maeyke bijna dagelijks plaatst op facebook.

by Margareth on De Snuffelende Snuit

Al 13 jaar lang wordt ons hondje Senna door Maeyke van De Snuffelende Snuit opgehaald. Senna vindt het ontzettend leuk en kijkt er zelfs naar uit om opgehaald te worden. Voor ons een hele geruststelling dat we kunnen vertrouwen op de diensten van Maeyke. Nu Senna wat ouder wordt heeft ze wat andere behoeftes. Ook daar denkt Maeyke in mee en gaat er flexibel mee om. Al met al zijn wij erg tevreden en vinden de snuffelende snuit zeker een aanrader.

by Suzanne on De Snuffelende Snuit

Odin gaat sinds zijn puppytijd regelmatig mee snuffelen en staat te springen om mee te gaan. Hij weet niet hoe snel hij bij de voordeur moet zijn als hij de auto van de Snuffelende Snuit ziet. Lekker rennen in het bos en dat samen met soortgenootjes vindt hij heerlijk. Wij zijn heel tevreden met deze service.

by Anke on De Snuffelende Snuit

Een prima uitlaatservice. Lekker rennen in de bossen en daarna worden ze voldaan weer thuis gebracht🐶🐾

by M. Franssen on De Snuffelende Snuit

Onze labradoodle Bob gaat al vanaf pup mee met de uitlaatservice. Toen Maeyke op huisbezoek kwam, alweer bijna 2 jaar geleden, was er meteen een klik tussen haar en Bob. Bijzonder omdat hij aan nieuwe mensen enige tijd nodig heeft om te wennen. Ik vond het belangrijk om hem al van jongs af aan mee te laten gaan in het kader van de socialisatie. Hij heeft het altijd reuze naar zijn zin. Een uur lang rennen in het bos . Blijer kun je hem niet maken. Leuk om de filmpjes te bekijken van al die blije honden op Facebook. Wat enorm fijn dat ze veilig kunnen spelen in een omheind stuk bos.

by Barbara Groenen on De Snuffelende Snuit

Al ruim drie jaar gaan onze twee honden mee met de uitlaatservice van de snuffelende snuit. Het allerbelangrijkste vind ik dat de honden zelf laten zien dat ze het naar hun zin hebben. Dat zie je zo als je ziet hoe graag ze mee gaan! Er worden altijd leuke filmpjes gestuurd waar je ziet dat ze lekker aan het uitwaaien zijn. De uitlaatservice maakt gebruik van een afgesloten terrein en is daarom ook veilig. Ik ben erg tevreden over deze uitlaat service!

by Anne on De Snuffelende Snuit

Wij zijn heel erg blij met de Snuffelende Snuit!! Onze Tibbe mag al geruime tijd 3 keer in de week mee met Maeyke naar haar mooie bos. Heerlijk ravotten, snuffelen, om daarna tevreden en moegespeeld weer thuisgebracht te worden. Wat ik geweldig vind Is dat de liefdevolle zorg van Maeyke en consorte wordt gecombineerd met een enorme professionaliteit: stiptheid, goede communicatie en een eigen bos dat zeer gedegen is omheind.
De Snuffelende Snuit heeft ons nog nooit teleurgesteld en kan ik van harte aanbevelen! 🐾👍🏻

by Karin Horman on De Snuffelende Snuit

Een uitlaat service waar je je honden in alle vertrouwen aan mee kunt geven. Mijn honden waren altijd blij om mee te gaan en kwamen lekker moe maar zeer voldaan weer thuis.

by Nora van Delft on De Snuffelende Snuit


  1. 20 jaar zijn onze honden meegeweest met Maeyke om heerlijk te kunnen ravotten in haar eigen bos wat afgezet is met hekwerk en daardoor supere klif.
    Maeyke is zeer betrouwbaar, heeft heel veel verstand van honden (en andere dieren) en ik heb de honden altijd vol vertrouwen meegegeven.
    En wat hebben ze het altijd fijn gehad.
    Honden worden niet uitgelaten op een smerig hondenuitlaatveldje, maar op haar eigen prachtige terrein/bos. Hoe goed en fijn is dat.
    Een fantastische uitlaatservice. 👍

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»