Individuele of kleine groepswandeling

Home - Individuele of kleine groepswandeling


Zoals het woord het al zegt gaat het hier om individuele wandelingen dan wel wandelingen met kleine groepjes (denk aan 3 à 4 honden).

De individuele wandelingen zijn bij uitstek geschikt voor honden die om wat voor reden dan ook niet met een groep meekunnen, maar het kan ook gewoon uw voorkeur hebben.

Deze wandelingen kunnen aan huis gedaan worden dan wel in het Snuffelende Snuit Bos. Net waar u zelf de voorkeur aan geeft. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat, indien nodig, uw hond vervoert wordt in speciaal aan honden aangepast vervoer. Wel zijn wandelingen van een half uur of korter altijd aan huis i.v.m. voorrijkosten.


De wandeltijden zijn zeer flexibel en af te stemmen op uw behoeften. Wel is het zo dat indien er gekozen wordt voor een wandeling in het Snuffelende Snuit Bos dit alleen kan buiten de tijden om van de groeps wandeling (dus òf vòòr 11.45 òf na 13.10).

Wandelingen in het weekend behoren tot de mogelijkheden!

Ook voor de individuele of kleine groepswandelingen geldt dat we bij u langs zullen komen voor een kennismakingsgesprek alvorens uw hond met ons mee gaat.Voor de tarieven van de individuele wandelingen en kleine groepswandelingen kunt u hier terecht.


Ook van deze wandelingen worden natuurlijk video`s gemaakt die u dagelijks kunt vinden op onze Facebook pagina 🙂

Heb je een vraag?

Contact info

Raupplaan 3
5673 AV Nuenen

Tel / Whatsapp: 06-12508487

snuffelendesnuit@hotmail.com

Volg ons!

Op zoek naar een hondenuitlaatservice? Hier vindt u enkele tips.