Groepswandeling

Home - GroepswandelingNadat ik bij u ben geweest voor een kennismakingsgesprek wordt uw hond door ons opgehaald op de door u gewenste dagen. Dit gebeurt met een speciaal voor honden ingerichte veilige bus met air-conditioning. De Snuffelende Snuit heeft een zeer compact werkgebied waardoor de honden nooit lang in de bus zitten. Net zoals ik úw hond ophaal haal ik ook de honden op van andere baasjes, die voor die dag staan ingepland. We vervolgen zo gezellig met z`n allen onze weg naar het Snuffelende Snuit bos! 

Daar aangekomen doe ik de poort open, rijd de bus naar binnen, doe de poort weer dicht, iedereen mag uitstappen en het feest kan beginnen 🙂 

De Snuffelende Snuit heeft één groepswandeling per dag, we zijn altijd van 12:00 tot 13:00 in het bos. Inclusief het ophalen en terugbrengen is uw hond gemiddeld genomen een uur of 2 à 2,5 van huis.

Voor de tarieven van de groepswandeling kunt u hier terecht.Om een duidelijk beeld te vormen van hoe het allemaal gaat in het bos kunt u onze dagelijks posts van foto`s en video’s bekijken op onze Facebook pagina.

Op zoek naar een hondenuitlaatservice? Hier vindt u enkele tips.

Heb je een vraag?

Contact info

Raupplaan 3
5673 AV Nuenen

Tel / Whatsapp: 06-12508487

snuffelendesnuit@hotmail.com

Volg ons!