Algemene Informatie

 

De Snuffelende Snuit is sinds 1995 actief als hondenuitlaatservice in Nuenen en omgeving. Scroll naar beneden voor info en een video !

Waar?
Wij halen honden op in Nuenen, Gerwen, Nederwetten, Eindhoven, Lieshout, Beek en Donk en Aarle-Rixtel.

Hoe werkt het?
Specifieke informatie over de groepswandeling kunt u hier lezen, en meer informatie over de kleine groeps- of individuele wandeling vindt u hier. Natuurlijk kunt u ook op onze Facebook pagina terecht voor foto’s en video’s om een indruk te krijgen van wat wij doen.

Wij komen uw hond bij u thuis ophalen

Weer of geen weer, er wordt altijd gewandeld. Tenzij de weersomstandigheden het ècht niet toelaten maar dat heb ik in 22 jaar misschien 1 of 2 keer meegemaakt.

Alweer 15 jaar geleden …

En hier in 2017…

Is mijn hond geschikt?
Omdat we verschillende soorten wandelingen aanbieden, is er voor elk wat wils. Van pup tot senior, van gezelligheidsdier tot de wat moeilijkere hond. Mijn ervaring door de jaren heen is dat 9 van de 10 honden de groepswandeling geweldig vinden, het zijn tenslotte roedeldieren. Voor de enkeling die het niet zo leuk vindt of die om een andere reden niet met de groepswandeling mee kan, zijn er nu dus ook de individuele wandelingen. Wat echter zeker mogelijk is is om door te groeien, na enige tijd van gewenning, van de kleine groepswandeling / individuele wandeling naar de groepswandeling. Er is dus echt voor ieder wat wils en heel veel mogelijk! Juist doordat de honden worden uitgelaten op een  zeer goed omheind terrein kan ieder lekker zelf zijn of haar tempo bepalen, en min of meer doen wat hij/zij zelf prettig vindt 🙂 

KENNISMAKINGSgESPREK
Mocht u interesse hebben om uw hond mee te geven met De Snuffelende Snuit dan kom ik eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal ik u volledig uitleggen hoe alles in zijn werk gaat, en kunnen we elkaar wat beter leren kennen. Voor mij is het vooral belangrijk om me een goed beeld van uw hond te vormen en samen met u een mooie oplossing te creëeren, toegespitst op de behoeften van u en uw hond.

Voor het aanvragen van een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen via ons contact formulier of kunt u ons bellen/whatsappen.

Wat zijn de mogelijkheden?
Informeert u gerust naar de mogelijkheden. Er kan bijvoorbeeld gewisseld worden tussen de verschillende diensten die De Snuffelende Snuit aanbiedt, aangepast aan wat u nodig vindt / uw hond nodig heeft op een bepaald moment. Om een voorbeeld te noemen: De ene week gaat uw hond mee met een individuele wandeling, maar de week erop heeft u behoefte aan dagopvang of vindt u het leuk om uw hond mee te geven met de groepswandeling… net wat u zelf wilt.

Bent u op zoek naar een hondenuitlaatservice? Dan vindt u hier enkele tips.