Recensies

Wij horen graag wat uw ervaring met de Snuffelende Snuit is! Klik op ‘Create Your Own Review’ om een recensie achter te laten.  

 

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Snuffelende Snuit
Average rating:  
 7 reviews
by Lenny en Youssef on De Snuffelende Snuit

Wij zijn superblij met Maeyke en de goede service. Onze hond Doub gaat sinds pup (sinds 7 maanden ongeveer) mee met Maeyke en vindt dit fantastisch. Hiernaast heeft hij ook enorm veel geleerd betreft omgaan met andere honden wat het voor ons ook makkelijker maakt:) Ook logeert hij bij haar wanneer wij op vakantie zijn wat ons (en Doub) ook heel goed bevalt. Heel fijn is dat Maeyke erg flexibel is, waardoor Doub soms ook op andere dagen mee kan. We hopen nog vele jaren gebruik te kunnen maken van de service van Maeyke

by Resie verstraeten on De Snuffelende Snuit

In 1995 hadden wij een pointer die regelmatig in hetzelfde bos liep als Maeyke met haar honden. Toen ik hoorde dat zij een uitlaat service had, vroeg ik of ik daar ook gebruik van mocht maken. Het was altijd goed, als ik een beroep deed op Maeyke.
Onze pointer heeft zelfs een aantal keren bij haar gelogeerd.
Daarom was het voor ons meteen duidelijk, toen we met regelmaat iemand nodig hadden om onze hond uit te laten wij meteen aan Maeyke dachten.
Voordat we een hond kochten vroeg ik of ze nog plaats had.
Dat was zo en Maeyke dacht zelfs mee wat voor een hond we wilden aanschaffen.
Vanaf 12 weken mag onze Vince mee en hij vindt het geweldig.
Zelfs als wij een logee hond hebben, neemt ze deze mee.
Na afloop liggen ze heerlijk te slapen in hun mand.
Moe maar voldaan. Ik hoop nog vele jaren gebruik te kunnen maken van de diensten van Maeyke

by Herbert&Jolande on De Snuffelende Snuit

Onze Jack Russel "Cooper" werd een goed half jaar 3x per week (stipt op tijd) door de luxe bus van Maeyke opgehaald.
Voorin gezeten met zijn natte neus tegen het raam en de staart recht omhoog was het voor ons elke keer weer een plezier om hem te zien gaan en voor Cooper super om op pad te gaan met een stel gelijkgestemde viervoeters.
Veilig in een groep op een ruim, goed afgezet bosperceel met liefdevolle begeleiding was het voor ons heerlijk en geruststellend dat de verantwoordelijkheid even werd overgenomen toen het ons even niet uitkwam door omstandigheden.
De Snuffelende Snuit was (en is) voor Cooper (en voor ons) een aan te raden adres als je even omhoog zit of structureel een uitlaatservice nodig hebt.
Maeyke nogmaals bedankt en tot ziens!

by Nula on De Snuffelende Snuit

Ik ben Nula, een super lieve Beagle van bijna 9 jaar oud. Al vanaf 12 weken ga ik bijna elke dag met De Snuffelende Snuit mee. En wat is dat een feest! Elke dag word ik met een luxe touringcar voor mijn huis opgehaald en ga ik met al mijn honden vriendjes naar het Snuffelende Snuit bos. Ik ben maar een klein hondje dus mag regelmatig voorin zitten in de bus en bij mooi weer, als het raam open staat, kan ik dan met mijn lange flaporen in de wind, heerlijk van het uitzicht genieten. Het bos is zo groot dat ik als jachthondje elke dag wel een andere route kan besnuffelen. Mijn baasje hoeft niet bang te zijn dat ik er tussenuit piep want het bos is helemaal omheind met een super stevig, veilig en hoog groen hekwerk. Als ik weer netjes thuis gebracht ben, ben ik helemaal voldaan en slaap ik een paar uurtjes en verheug ik mij in mijn dromen alweer op de dag van morgen. En Maeyke stelt mij nooit teleur want ze is er echt altijd voor me! Ik hoop dan ook dat ik nog heel wat jaartjes met haar mee mag.

by Marleen en Henk , Nuenen on De Snuffelende Snuit

Onze hond Pook gaat nu al 4 jaar mee met Maeyke , de Snuffelende snuit. Wij vinden het erg belangrijk dat onze Pook elke dag lekker kan rennen in een fantastisch mooi bos dat helemaal is omheind met een veilig hekwerk. De honden kunnen hier vrij spelen en dollen met elkaar. Onze hond is is dol op Maeyke en we zijn ook heel erg blij met de kleinschalige opvang bij haar thuis voor een weekend of een vakantie. We ontvangen dan ook leuke foto's of filmpjes tijdens de uitlaat of het verblijf bij haar thuis. Dit is genieten om te zien dat onze Pook het zo geweldig heeft en in goede handen is. We kunnen ons geen betere oppas wensen voor onze hond! 🙂

by Nicole on De Snuffelende Snuit

Een paar keer per week gaat onze Nuts met de uitlaat service bus mee. Omdat elke week bij ons anders loopt spreek ik aan het begin van de week met Maeyke af wanneer we haar nodig hebben. We zijn dan ook erg blij met de flexibele inzet van deze uitlaatservice maar vooral zijn we heel tevreden over de gezellige, betrouwbare en veilige manier van uitlaten. Maeyke is dol op de honden en de honden zijn even gek op haar en dat is heerlijk om te zien. Via facebook zien we af en toe een filmpje en kunnen we zelf ook even meegenieten van de spelende honden. Ook het vakantieverblijf is erg goed bevallen, we lieten onze hond vol vertrouwen achter in Zijtaart.

by Nora van Delft on De Snuffelende Snuit

Al bijna 20 jaar ben ik , oftewel mijn honden, klant bij Maeyke. Kan me geen betere uitlaat wensen.
Eerst ging Jip mee vanaf dat hij 9 maanden was tot zijn dood, bijna 16 jaar. Nu gaat Dex mee, een Jack Russel. Dex hebben we via Maeyke uit het asiel en hij is nu 8 jaar.
Wat wij zo fijn vinden, is dat Maeyke een eigen bos heeft waar de honden veilig kunnen spelen.
Ook het logeren in huiselijke sfeer is heel fijn. Beter kunnen niet wensen voor je hond.