Welkom Dian!

MAlons/ oktober 8, 2017/ / 0 comments

De Snuffelende Snuit heet Dian van harte welkom! Zij zal vanaf oktober meehelpen met het uitlaten van de honden. Dian stelt zich hier voor ?

Dian met haar Duitse herder Senna

Hallo allemaal! Mijn naam is Dian. Ik woon in een klein dorpje genaamd Boerdonk. Hier woon ik nu nog samen met mijn ouders, en mijn lieve Duitse herder Senna.

Al van jongs af aan ben ik dol op honden en alles wat met ze te maken heeft, vandaar dus ook mijn ambitie om met honden te werken. Voor mij zijn honden namelijk alles, een vriend en familie.

Ik werk al een aantal jaren parttime in de zorg, waarbij ik met name dementerende ouderen verzorg. Maar….begin 2016 begon het bij mij te kriebelen, ik wilde me meer gaan verdiepen in honden en hun gedrag. Ik besloot daarom een opleiding te gaan volgen bij DogVision, dit is een opleidingsinstituut dat hun leerlingen opleidt tot kynologisch instructeur of gedragstherapeut. 

Ondertussen heb ik twee modules op zak; De ethologie van de hond en Leren bij honden. Het zijn fantastische lessen en erg leerzaam, dus ik ben zeker nog lang niet klaar met leren!

Het is me zeker ook daarom een genoegen om bij de Snuffelende Snuit te gaan werken. Hopelijk krijgen de honden een heerlijke tijd met mij en ik met hen!

groetjes Dian

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*