Algemene Informatie vakantieverblijf (oud)

Per 1 oktober 2018 zullen we deze service niet meer aanbieden. Als alternatief kan ik Joekelz aanraden. 

Heeft u hele drukke dag, gaat u een weekendje weg of op vakantie? Dan kan uw hond terecht bij het  dag- en vakantieverblijf van De Snuffelende Snuit! We vangen op zeer kleine schaal honden op (max 5), zodat er alle tijd en ruimte is voor individuele aandacht en lekkere knuffelbeurten. Juist omdat het zo kleinschalig is, is het ook uitermate geschikt voor pups en senioren.

De honden hebben hier alle ruimte in en rond de boerderij, en brengen heerlijk de dag door samen met vriendjes. Ze verblijven in groepsverband, voorwaarde is wel dat uw hond sociaal is naar andere honden. In geval van nood kunnen ze natuurlijk ook apart gezet worden. Wij maken geen gebruik van kennels, de honden wonen hier gewoon in huis. Ze beschikken o a over een eigen woonkamer met ruimte voor benches, manden en andere bedjes. Ook is er een afgesloten speelweide en een geheel ommuurde binnenplaats grenzend aan de honden woonkamer. Maar ook in de voortuin is alle ruimte om lekker te ravotten en te snuffelen.

Net als bij de Hondenuitlaatservice lopen hier ook de kleintjes en de grote honden door elkaar (waarschijnlijk is mijn eigen hondje Peanut de kleinste 😉 ). Dit is geen enkel probleem, mits de honden sociaal zijn.

Er is ten alle tijden toezicht, ook ’s nachts. De honden slapen in benches indien nodig, maar dat is niet verplicht.

Als uw hond bij ons verblijft geeft u oa mee: het bed (bench, mand of kleed), de riem, eigen voer en het paspoort. 

Kennismakingsgesprek

Als u interesse heeft om uw hond bij ons te laten verblijven dan kunt u CONTACT met ons opnemen, zodat we een afspraak in kunnen plannen. Tijdens dit gesprek kunt u ons wat beter leren kennen en kunt u natuurlijk een kijkje nemen op de locatie. Ook stel ik u vragen over uw hond, zodat ik me een beeld kan vormen over deze. Indien nodig maken we een afspraak voor een proefdag zodat wij nog beter kunnen beoordelen of uw hond past binnen ons concept. Slaagt uw hond voor deze dag dan is deze van harte welkom om gebruik te gaan maken van ons dag- en vakantieverblijf en eventueel ook van de uitlaatservice. 

Openingstijden, Tarieven en algemene voorwaarden

Op dit moment zijn deze tijden nog in overleg met u. Wij zijn 365 dagen per jaar open

Onze tarieven zijn hier te vinden. Lees hier de algemene voorwaarden.